Companie

Cine suntem? Istoric, misiunea, viziunea și valorile noastre.

Cine suntem?

Cu o experiență de peste 25 de ani în fabricarea articolelor de ambalaje din mase plastice, Salex a reușit să se impună ca fiind unul dintre liderii regionali pe acest segment de piață. Promovând un sintem de lucru în conformitate cu standardele europene în domeniu, am reușit să dezvoltăm parteneriate de lungă durată combinând profesionalismul cu exigența și flexibilitatea în raport cu partenerii și colaboratorii noștri.

De la momentul înființării, până în prezent, societatea și-a păstrat acționariatul și profilul activității, volumul vânzărilor și diversificarea activităților crescând continuu de-a lungul timpului. Astfel, Salex s-a impus pe piață ca fiind unul dintre cei mai importanți furnizori pe acest segment de produse.

Misiunea, viziunea și principiile noastre

Performanța și inovația tehnologică sunt valorile care fundamentează activitatea noastră. Având rădăcini solide, compania noastră a dezvoltat în timp un set de convingeri profunde după care ne ghidăm și care guvernează toate relațiile noastre de afaceri. În cei peste 25 ani de activitate am acționat continuu pentru creșterea competitivității produselor noastre, răspunzând în mod activ la schimbările pieței.
Obiectivul Nostru
Obiectivul Nostru
Obiectivul nostru este de a furniza produse de calitate dincolo de așteptările clienților și colaboratorilor noștri.
Viziunea Noastră
Viziunea Noastră
În viziunea noastră nu oferim doar produse ci construim o punte stabilă între cerere și ofertă, între solicitări și dorințe.
Abordarea Noastră
Abordarea Noastră
Fiecare client are cerințe proprii, așadar modul în care conlucrăm variază în funcție de cerințele și nevoile clientului.
0
+
ANI DE EXPERIENȚĂ
0
+
ANGAJAȚI
0
+
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0
+
COLABORATORI

Abonare la Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

bottom-logo.png
Am reușit să dezvoltăm parteneriate de lungă durată combinând profesionalismul cu exigența și flexibilitatea în raport cu partenerii și colaboratorii noștri.
Info Contact
C. Sântandreiului nr.19D, Oradea
Email: contact@salex.ro
Tel: +40 259-436.920
Fax: +40 259-436.753
Orar de lucru
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Cu excepția sărbătorilor legale
Sâmbătă: - Închis
Duminică: - Închis

Copyright © 2019 Salex. All Rights Reserved. | Design & Development By Wolf Concept